Word lid

 

Lijkt je het wel wat om lid te worden van FTC Terneuzen? Je bent van harte welkom. Alvorens je beslist om lid te worden is het uiteraard mogelijk om een paar keer mee te rijden met één van onze clubritten. Voor het uiteindelijke lidmaatschap hebben we enkele persoonlijke gegevens nodig. Deze kun je hier invullen. Onze secretaris zal vervolgens zorgen voor de formele inschrijving.

KOSTEN LIDMAATSCHAP

Het eerste jaar lidmaatschap (voor een nieuw lid) bedraagd €130. Hier zit dus ook het kledingpakket in. De andere jaren is het €80. Normaliter wordt om de vier jaar nieuwe clubkleding aangeschaft. Elk lid betaald het 1e jaar, waarin met nieuw aangeschafte clubkleding wordt gereden, €130 aan lidmaatschap.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust.

  Word nu lid
  Waarom lid worden?

  FTC Terneuzen is een hechte fietsclub. Gezelligheid en sportiviteit staat voorop. We rijden in verschillende categorieën met verschillende snelheden dus voor iedereen wat wils. Met name op de zaterdagen doen we na de rit regelmatig een drankje bij ons clubcafé, Café Du Commerce, op de Markt in Terneuzen.

  Gezond

  Het lichaam in beweging houden is gezond. Bij FTC Terneuzen combineer je dus gezond bezig zijn met een gezellige hobby

  Clubritten

  We rijden gezamenlijk de diverse ritten zowel in binnen- als in het buitenland. Het blijft dus niet beperkt tot Terneuzen en omstreken.

  Sterker worden

  Van samen trainen word je fysiek sterker.